Tapétázás - Szobafestő Budapest | Szobafestés, mázolás, tapétázás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tapétázás

Kövessen minket Facebook-on

Tapétázás

Feldobná hálószobáját, de nem talált megfelelő mintájú és nagyságú képet? Odavan a tapéták mintájáért, de az egész szobát nem fedné be vele?

A tapétázás is lehet kreatív folyamat. Manapság sokan ódzkodnak a tapétáktól, holott lakása, szobája éke is lehet. Egy igényesen megválasztott minta és szín sokat dob a szoba hangulatán, de lehetőség van festhető tapéta választására is, így egyedivé, az Ön igényeinek leginkább megfelelővé tehető a szoba. Számtalan, különböző fájtájú termék közül választhat, mint a 3D tapéta, dombornyomott, selyemfényű és matt tapéták, és az üvegszövet tapéta.

Ám tapétázás esetén nem feltétlenül muszáj az egész szobát befedni. Dekorelemként is használható: használhatjuk poszterként, vagy optikailag megváltoztathatjuk a szoba méretét, alakját. Lefedhetjük a szobának csak az egyik falát, vagy a gipszkarton polcok belsejét. A tapétázás pont ezért jó: nem véletlen, hogy a legújabb trendek egyik kedvelt anyaga lett.

A tapéta szakszerű felhelyezése azonban mesterembert kíván. Nem rutinfestés, így olyan szakembert válasszon, aki kellő tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt 60 év alatt kitapasztalhattuk és szakszerűen elsajátíthattuk a tapétázás minden mozzanatát. Előszeretettel kombináljuk díszlécekkel, amellyel exkluzív hatást érhetünk el.

Kérem, tekintse meg galériánkat és merítsen ihletet munkáinkból!


                       

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz