Szobafestés - Szobafestő Budapest | Szobafestés, mázolás, tapétázás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szobafestés

Kövessen minket Facebook-on

Szobafestés

A szobafestés talán könnyű műveletnek látszik, de korántsem az. A festék típusa nem elég, külön technikák léteznek, amellyel megakadályozható, hogy a fal foltos legyen. Emellett a szobafestés sok precízséget, szaktudást és kézügyességet igényel főleg a problémásabb felületek (sarkak, élek, stb.) kifestése esetén. Általánosságban elmondható, hogy szobafestés esetén 4-5 évente érdemes festetni, a tisztasági festés élettartama 2-3 év (dohányzásnak kitett helyiségekben ez az idő kevesebb is lehet), ezután érdemes újra átfesteni.

Szobafestés és mázolás esetén is kizárólag magas minőségű festékeket használunk, amelyek az elmúlt években bizonyították a beléjük fektetett bizalmat. A kisebb szobafestési munkáktól kezdve lépcsőházak festéséig csakis ezeket az anyagokat használjuk. E termékek fokozott ellenállóképességgel és színtartóssággal rendelkeznek, és tapéták festésére is alkalmasak. Speciális változataival és az általunk használt technikával szobafestéskor antikolt felületeket is képesek vagyunk létrehozni. A rendelkezésre álló eszközöknek és az általunk elsajátított tudásnak, a több mint 60 éves szobafestő szakmai tapasztalatnak köszönhetően fantáziájának semmi sem szabhat határt! Ön elképzeli, mi pedig segítünk megvalósítani vágyait.

Milyen pluszt adunk Önnek szobafestés esetén?

  • Segítünk kiválasztani a megfelelő színt,

  • Ötleteket adunk, hogy lakása még egyedibb és otthonosabb legyen,

  • Minőségi festékekkel dolgozunk, amelyek biztosítják az Ön számára a tartósságot,

  • A technikák vegyítésével igazán egyedi dolgokat tudunk létrehozni,

  • Határidőre, tisztán, igényesen dolgozunk.


Tegye igazán otthonossá lakását, házát, vagy akár irodáját, üzlethelyiségét. Egyedi szobafestés, mázolás, tapétázás technikáinkkal igazán magáénak érezheti otthonát.

Kérem, tekintse meg szobafestő galériánkat és engedje szabadon fantáziáját!


                         

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz