Gipszkarton rendszerek - Szobafestő Budapest | Szobafestés, mázolás, tapétázás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gipszkarton rendszerek

Kövessen minket Facebook-on

Gipszkarton rendszerek

A gipszkarton rendszerek az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. Szeretünk kísérletezni, és sok vállalkozókedvű ügyfelünknek köszönhetően volt alkalmunk kiélni kreativitásunkat. Az álmennyezetbe épített spotlámpák, vagy a futó fény ma már egyre több lakásban megtalálható. A gipszkartonból készített polcrendszerek azonban még ritkaság számba mennek. A gipszkarton egyik legnagyobb előnye, hogy saját elképzeléseink szerint építhetünk belőle szinte bármit. A gipszkarton polcrendszerek és szekrények helytakarékosak, testreszabhatóak és díszíthetőek.


A gipszkarton álmennyezet esetében általában spotlámpákat építetnek be, de használunk futó fényt is, ami a hangulatvilágítást biztosítja. A forma és méret nincs kőbe vésve, így fantáziájára van bízva, milyen mennyezetet szeretne. A gipszkarton polcrendszer tökéletesen - ha nem jobban - helyettesíti a hagyományos polcrendszereket. Bárhova, bármilyen méretben, alakban építhetők és bárhogy dekorálhatók.

A gipszkarton rendszerek tervezésénél igény szerint digitálisan, 3D-ben is elkészítjük Önnek a terveket, így bármikor tudunk módosítani az elképzeléseken, méreteken.

Tervezze meg velünk Ön is álmai polcrendszerét!

Tekintse meg galériánkat, és merítsen ihletet álmai otthonához.                      

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz