Csillag mennyezet - Szobafestő Budapest | Szobafestés, mázolás, tapétázás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Csillag mennyezet

Kövessen minket Facebook-on

Csillag mennyezet

A csillag mennyezet – ahogy a neve is mutatja – a mennyezetre festett csillag konstellációkból és égi jelenségekből áll. Különlegessége, hogy nappal láthatatlan (egy apró pont, annyi sem látszódik), de éjszaka előbújnak a csillagok.

A csillag
mennyezet speciális festéke nappali vagy mesterséges fénynél fokozatosan, egész nap töltődik, és estére éri el az optimális töltöttségi szintet, aminek köszönhetően lágyan, akár a csillagok az égbolton, egészen reggelig világítanak. A fényük nem zavaró, szinte pontosan megegyezik természetes társaikéval, így gondtalanul és nyugodtan lehet aludni alattuk. Főleg kis- vagy nagyobb gyermekes családoknak ajánljuk, de ugyanolyan gyermeki örömöt okoz a csillagok szerelmeseinek, vagy pároknak. Ajándék gyanánt is tökéletes, hisz nappal nem látható, így este nagy meglepetésben lehet része az aludni készülőnek.A csillag
os plafon az év bármelyik időszakában elkészíthető, hisz nem igényel nagy előkészületeket, nem kell átrendezni a szobát vagy órákat várni a száradására. A csillagok felhelyezése, és csillagködök megrajzolása a csillag mennyezet komplexitásától, illetve a festendő terület nagyságától függően 1,5-3 órát vesz igénybe. A csillag mennyezet minden egyes csillagzatának elkészítése kézzel történik, és a szabad felületek teljes letakarása előzi meg. A csillagokat vékony rétegben visszük fel, így egy esetleges festéskor – amennyiben már nem lenne rá igény – teljesen eltüntethetők.

Fontos hangsúlyozni, hogy a csillag mennyezet elkészítéséhez használt festék semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz, és semmilyen egyéb káros hatással nem jár a későbbiekben sem.

Varázsolja a csillagos eget otthonába! Tekintse meg galériánkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.


                         

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz